Bir kitapçıda felsefe üzerine yaptığı konuşmalarla bir döneme damga vuran Atakan Kayalar, artık bambaşka bir yol izliyor. 5 ayda 250 felsefe kitabı okumasıyla viral olan ve psikoloji alanında kariyer yapmayı hedeflediğini söyleyen genç isim, radikal bir karar değişikliğine gitti. Kayalar, artık tarih veya fizik bölümlerine odaklandığını açıkladı.
Akademik Hedefler ve Açık Öğretim Tercihi
Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Atakan Kayalar, katıldığı bir televizyon programında son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Şu an açık öğretim lisesinde eğitimine devam ettiğini belirten Kayalar, çalışma düzeni için bu yolu tercih ettiğini dile getirdi. Akademisyen olmayı hedeflediğini belirten genç ismin, fizik bölümüne yönelme isteği dikkat çekti.
"En Büyük Pişmanlığım" Diyerek İtiraf Etti
Geçmişte annesiyle yaşadığı ve sosyal medyada tepki çeken diyaloglara da değinen Atakan, bu durumun kendisi için büyük bir pişmanlık olduğunu ifade etti. "Annemle konuşmamda bir talihsizlik oldu, kesinlikle böyle olmasını istemezdim" diyen Kayalar, olgunlaşmış tavırlarıyla dikkat çekti.
Sosyal Medyada "Son Hali" Gündem Oldu
Yıllar içindeki değişimiyle takipçilerini şaşırtan Filozof Atakan, sosyal medyada yine en çok konuşulanlar arasına girdi. Son halini gören kullanıcılar, "İnanılmaz değişmiş, eski halinden eser yok" şeklinde çok sayıda yorum yaptı. Genç ismin yeni tarzı ve konuşma üslubu, hayranları tarafından yakından takip ediliyor.