Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İstanbul Taksim'deki saldırıyı kınayarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Türk halkına ve özellikle saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine en içten taziyelerini sunduğu öğrenildi.
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İstanbul’daki patlamayla ilgili Türkiye’ye taziyelerini sundu. Abbas, saldırıyı kınayarak Filistin’in Türkiye’ye desteğinin tam olduğunu belitti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Türk halkına ve özellikle saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine en içten taziyelerini ileten Abbas, yaralılara ise acil şifa diledi.
Filistin’den Türkiye’ye taziye! Abbas İstanbul'daki saldırıyı kınadı
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İstanbul’daki saldırıyı kınayarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Türk halkına ve özellikle saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine en içten taziyelerini iletti
İlk yorum yazan siz olun
Gündem Haberleri
TÜM FAALİYETLERİ DURDURULDU
'GELECEK'Tİ, 'YENİ' OLUYOR
Polis Akademisi Duyurdu: 2026 PMYO 3 Bin 250 Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı!
İBB DAVASINDA İNCELEME TAMAMLANDI
78 Türk şehitliği belgesel oluyor