Filistin Kızılayından son dakika açıklaması! Tespit edilen yaralı sayısı 163

Filistin Kızılayı, İsrail güçlerinin teravih namazını kılmak üzere Mescid-i Aksa’ya gelen Filistinlilere yönelik saldırılarında yaralananların sayısı 163 olarak açıklandı.   

İsrail güçleri, Filistin'in Kudüs kentinde yer alan Şam Kapısı’nı kapatarak Mescid-i Aksa’ya ulaşımı engelledikten sonra teravih namazını kılmak üzere Mescid-i Aksa’ya gelen Filistinlilere saldırmıştı. Filistin Kızılayı tarafından yapılan açıklamada, Mescid-i Aksa'ya giren İsrail güçlerinin cemaate ses bombaları ve plastik mermi ile saldırması sonucu en az 163 kişinin yaralandığı, 83 yaralının ise hastaneye kaldırıldığı belirtildi.  
Ayrıca İsrailli yetkililer tarafından yapılan açıklamada, 6 İsrail polisinin yaralandığı kaydedildi. 
                                         

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kara Ocak Şehitleri Anıldı
BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı