Fikret Orman'dan Babalar Günü'ne özel poz

- Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile siyah-beyazlı futbolcular Atiba, Tolgay ve Beck, çocuklarıyla Babalar Günü için gerçekleştirilen çekimlere katıldı

 Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve siyah-beyazlı bazı futbolcular, çocuklarıyla Babalar Günü için gerçekleştirilen çekimlere katıldı.

Vodafone Park'taki çekimlerde Başkan Fikret Orman'ın yanı sıra futbolcular Atiba Hutchinson, Tolgay Arslan ve Andreas Beck, çocuklarıyla siyah-beyazlı kulübün resmi giyim sponsoru Brooks Brothers için düzenlenen organizasyonda Babalar Günü'ne özel poz verdi.

Çekimlerde Fikret Orman, kızları Aslıgül ve Nazlı ile siyah-beyazlı futbolcular Atiba Hutchinson, Tolgay Arslan, Andreas Beck ise çocukları Noah, Kian Ali ve Amelie ile kamera karşısına geçti.

 

AA

Spor Haberleri

BAHİS OPERASYONUNDA İKİNCİ DAKGA
SÜPER LİG'DE HOCA KRİZİ
Konyaspor'un Kritik Sınavında Düdük Ümit Öztürk'te
Trendyol Süper Lig’de 15. hafta maçları
Kazımcan’ın gözüne çakmak atan taraftar yakalandı