Fikret Orman'dan Babalar Günü'ne özel poz

- Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile siyah-beyazlı futbolcular Atiba, Tolgay ve Beck, çocuklarıyla Babalar Günü için gerçekleştirilen çekimlere katıldı

 Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve siyah-beyazlı bazı futbolcular, çocuklarıyla Babalar Günü için gerçekleştirilen çekimlere katıldı.

Vodafone Park'taki çekimlerde Başkan Fikret Orman'ın yanı sıra futbolcular Atiba Hutchinson, Tolgay Arslan ve Andreas Beck, çocuklarıyla siyah-beyazlı kulübün resmi giyim sponsoru Brooks Brothers için düzenlenen organizasyonda Babalar Günü'ne özel poz verdi.

Çekimlerde Fikret Orman, kızları Aslıgül ve Nazlı ile siyah-beyazlı futbolcular Atiba Hutchinson, Tolgay Arslan, Andreas Beck ise çocukları Noah, Kian Ali ve Amelie ile kamera karşısına geçti.

 

AA

Spor Haberleri

Sergen'in bileği zor bükülüyor
Ömer Üründül'ün acı günü
Süper Lig 2026-2027 sezonu 14 Ağustos'ta başlayacak
Süper Lig'de bir teknik direktör ayrılığı daha
Türkiye Kupası hakkında yeni karar! Eleme usulü geri geliyor