FIFA'dan Hırvatistan'a ceza

- Hırvatistan Milli Takımı, İsrail ve Macaristan ile yapılan hazırlık maçlarında taraftarlarının ırkçı tezahüratları nedeniyle 2018 Dünya Kupası Elemeleri'ndeki Türkiye ve İzlanda müsabakalarını seyircisiz oynayacak


İSTANBUL (AA) - FIFA, taraftarlarının mart ayında İsrail ve Macaristan ile yapılan hazırlık maçlarındaki ırkçı tezahüratları nedeniyle Hırvatistan Milli Takımı'na iki maç seyircisiz oynama cezası verdi.

FIFA'dan yapılan açıklamada, taraftarlarının ırkçı tezahüratları gerekçesiyle Hırvatistan'ın 2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda 5 Eylül'de Türkiye ve 12 Kasım'da İzlanda'yı ağırlayacağı maçların seyircisiz oynanacağı bildirildi.

Ayrıca, Hırvatistan Futbol Federasyonunun, 150 bin İsviçre frangı para cezasına çarptırıldığı belirtildi.

AA

Spor Haberleri

TRENDYOL SÜPER LİG’DE 21. HAFTANIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU
Beşiktaş'a diye geldi disiplinde gözünü açtı
Konyaspor’da olmadı Trabzonspor’da da yapamıyor
"KIZIM BABASIZ BÜYÜYÜR"
Alanya kasayı dolduruyor