FIBA Şampiyonlar Ligi toplantısı yapıldı

Basketbolda yeni sezonda uygulanacak FIBA Şampiyonlar Ligi'yle ilgili Almanya'da bir toplantı düzenlendi


İSTANBUL (AA) - Basketbolda yeni sezonda uygulanacak FIBA Şampiyonlar Ligi'yle ilgili toplantı, Almanya'da yapıldı.

Türkiye Basketbol Federasyonundan (TBF) yapılan açıklama göre, Almanya'nın Münih kentinde gerçekleştirilen toplantıya, TBF Başkanı Harun Erdenay ve TBF Genel Sekreteri Celal Arısan ile TBF Başdanışmanı ve Uluslararası Proje Koordinatörü Emir Turam katıldı.

FIBA Avrupa Direktörü Kamil Novak'ın da yer aldığı toplantıda, Beşiktaş, Galatasaray, Darüşşafaka, Karşıyaka ve Banvit kulüplerinin temsilcileri hazır bulundu.

Kurulmakta olan Şampiyonlar Ligi'yle ilgili takımlara geniş bir anlatımın yapıldığı toplantının sonunda, diğer federasyonlarla oluşturulan deklarasyona TBF'nin de imza attığı bildirildi.

FIBA Şampiyonlar Ligi'nin resmi lansmanı, 21 Mart'ta Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirilecek.

AA

Spor Haberleri

Gençlerbirliği’nde yeni başkan Arda Çakmak
2026 Dünya Kupası kuraları çekildi: Türkiye’nin rakipleri netleşti
BAHİS OPERASYONUNDA İKİNCİ DAKGA
SÜPER LİG'DE HOCA KRİZİ
Konyaspor'un Kritik Sınavında Düdük Ümit Öztürk'te