FIBA 2023 Avrupa Şampiyonası: Türkiye: 66 - Slovenya: 80

FIBA 2023 Avrupa Şampiyonası D Grubu 3. ve son maçında A Milli Kadın Basketbol Takımı, Slovenya'ya 80-66 mağlup oldu.

FIBA 2023 Avrupa Şampiyonası D Grubu 3. ve son maçında A Milli Kadın Basketbol Takımı, Slovenya'ya 80-66 mağlup oldu. Milliler bu sonuçla grubu son sırada tamamlayarak turnuvaya veda etti.

FIBA 2023 Avrupa Şampiyonası D Grubu 3. maçında A Milli Kadın Basketbol Takımı, Slovenya'nın başkenti Ljubljana'da Slovakya ile karşı karşıya geldi. Mücadeleye istediği gibi başlayamayan ay-yıldızlılar, ilk periyodu 21-15 geride tamamlarken, soyunma odasına da 40-31 yenik girdi. Rakibi karşısında etkili olamayan A Milli Kadın Basketbol Takımı, üçüncü periyodu da 58-45 mağlup tamamlarken, maçı da 80-66 kaybetti. Ay-yıldızlılar, bu sonuçla grubu son sırada tamamlayarak turnuvaya veda etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

İçişleri Bakanlığı’ndan Milli Takım’a destek klibi
Caner Erkin, profesyonel futbol kariyerini noktaladı
İsmail Kartal istedi o geliyor
13 yıllık beraberlik sona erdi! Efecan Karaca Alanyaspor'da değil
Fenerbahçe’de İsmail Kartal Dönemi: Yuvaya 4. Kez Dönüş