Feyenoord puan kaybetmiyor

- Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Feyenoord, ligin 7. haftasında konuk ettiği Roda'yı 5-0 mağlup etti


İSTANBUL (AA) - UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin bulunduğu A Grubu'nda yer alan Feyenoord, Hollanda Birinci Futbol Ligi'nin (Eredivisie) 7. haftasında evinde Roda'yı 5-0 yendi.

Rotterdam kentindeki De Kuip Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında Feyenoord, 25. dakikada Nicolai Jörgensen ve 36. dakikada Karim El Ahmadi'nin kaydettiği gollerle soyunma odasına 2-0 üstün gitti.

İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren ev sahibi ekip, 83. dakikada Jörgensen, 89. dakikada Jens Toornstra ve 90+2. dakikada Terence Kongolo'nun attığı gollerle Roda'yı 5-0 mağlup etti.

Bu sezon, Eredivisie (7), Hollanda Kraliyet Futbol Federasyonu Kupası (1) ve UEFA Avrupa Ligi'nde (1) oynadığı 9 maçın hepsini kazanan Feyenoord, bu müsabakalarda 26 gol attı ve kalesinde sadece 3 gol gördü.

Bu galibiyetle ligde 7'te 7 yapan Feyenoord, 21 puanla lider durumda bulunuyor. Roda ise 3 puanla 17. sırada yer alıyor.

Feyenoord, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'ndaki ikinci maçında 29 Eylül Perşembe günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak.

AA

Spor Haberleri

Konyaspor-Fenerbahçe maçında düdük çalacak hakem açıklandı
Süper Lig’de 35. haftasında Konyaspor Fenerbahçe'yi ağırlayacak
Acun Ilıcalı, Maribor'u Satın Alıyor
Süper Lig’in 36. haftasında tüm maçlar aynı anda oynanacak
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı final