Feyenoord 5'te 5 yaptı

- Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Feyenoord, ligin 5. haftasında konuk ettiği ADO Den Haag'ı 3-1 yendi


İSTANBUL (AA) - UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin bulunduğu A Grubu'nda yer alan Hollanda ekibi Feyenoord, Hollanda Birinci Futbol Ligi'nin (Eredivisie) 5. haftasında evinde ADO Den Haag'ı 3-1 mağlup etti.

Rotterdam kentindeki De Kuip Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında Feyenoord, 33. dakikada eski Fenerbahçeli Dirk Kuyt ve 34. dakikada Nicolai Jörgensen'in kaydettiği gollerle soyunma odasına 2-0 üstün gitti.

İkinci yarıda rakip kalede daha fazla gözüken ADO Den Haag, 86. dakikada Ludcinio Marengo'nun golüyle farkı bire indirdi: 2-1.

Karim El Ahmadi, 90+4. dakikada attığı golle maçın skorunu belirleyerek Feyenoord'a 3-1'lik galibiyeti getirdi.

Bu galibiyetle 5'te 5 yapan Feyenoord, ligde 15 puanla lider durumda bulunuyor. ADO Den Haag ise 10 puan ve averajla AZ Alkmaar'ın gerisinde 4. sırada yer alıyor.

AA

Spor Haberleri

Gençlerbirliği’nde yeni başkan Arda Çakmak
2026 Dünya Kupası kuraları çekildi: Türkiye’nin rakipleri netleşti
BAHİS OPERASYONUNDA İKİNCİ DAKGA
SÜPER LİG'DE HOCA KRİZİ
Konyaspor'un Kritik Sınavında Düdük Ümit Öztürk'te