FETÖ'nün yapılanmasına yönelik operasyonda son durum

Konya'da yürütülen soruşturma kapsamında ortaya çıkarılan FETÖ/PDY yapılanmasının ardından haklarında gözaltı kararı verilen, "İç Anadolu imamı" olduğu öne sürülen kişinin de aralarında bulunduğu 77 şüpheliden 28'i gözaltına alınırken 49 isim ise firarda.

Konya'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında örgütün yapılanmasının ortaya çıkarılmasının ardından haklarında gözaltı kararı verilen, "İç Anadolu imamı" olduğu öne sürülen kişinin de aralarında bulunduğu 77 şüpheliden 28i gözaltına alındı. Aranan isimlerden 49'unun ise firarda olduğu öğrenildi.

Öte yandan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, örgüte finans sağlayan ve örgüt faaliyetlerine iştirak eden kişilere yönelik soruşturması devam ediyor.

memleket.com.tr

Yerel Haberleri

Geleceğin mühendislerine mavi derinliklerden kariyer çağrısı
NEÜ’den Rusya’da Dev İş Birliği: İnşaat Mühendisliğinde Yeni Dönem
Karapınar’da kamyon ile minibüs çarpıştı: 4 yaralı
3 GÜNDÜR KAYIPTI, SAĞ BULUNDU
KONYA'DA BÜYÜK NARKOTİK OPERASYONU