FETÖ'nün KKK yapılanmasına operasyon

FETÖ soruşturması kapsamında Kara Kuvvetleri Komutanlığından 3'ü muvazzaf 13 binbaşı hakkında gözaltı kararı verildi

ANKARA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK) personeli 3'ü muvazzaf 13 binbaşı hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, binbaşı rütbesindeki 13 KKK personelinin, FETÖ'nün "mahrem imamları" ile irtibatlarının olduğu tespit edildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, savcılığın talimatıyla gözaltı işlemleri için operasyonlara başladı.

Gözaltına alınan bazı şüphelilerden 3'nün aktif görevde olduğu, diğerlerinin ise haklarındaki soruşturma nedeniyle daha önce açığa alındıkları öğrenildi.

AA

Gündem Haberleri

POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!
TÜM FAALİYETLERİ DURDURULDU
'GELECEK'Tİ, 'YENİ' OLUYOR
Polis Akademisi Duyurdu: 2026 PMYO 3 Bin 250 Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı!