FETÖ'nün "himmet" zanlılarına gözaltı

Kayseri'de himmet ve kurban bağışı adı altında para toplayıp örgüte aktardıkları öne sürülen 2 kişi gözaltına alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, topladıkları paraları örgüte aktardıkları iddiasıyla 2 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları, himmet ve kurban bağışı adı altında topladıkları paraları FETÖ'ye aktardıkları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı verilen 2 kişiye yönelik çalışma başlattı.

Belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda, örgütün şirketlerinde muhasebeci olarak çalıştığı ve üst düzey yöneticileri ile irtibatlı olduğu belirlenen O.A. ile M.F.İ. gözaltına alındı.

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar emniyete götürüldü.

AA

Gündem Haberleri

İSMAİLAĞA’DAN SOSYAL MEDYA AÇIKLAMASI
BAKANLIK 15 BİN PERSONEL ALIYOR
Dilan Polat'a sosyal medya yasağı
Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS