FETÖ'nün hastanesi halkın hizmetine girdi

Şanlıurfa'da daha önce FETÖ bünyesinde faaliyet gösteren bir hastane, yapılan tadilatın ardından göz merkezi olarak vatandaşın hizmetine sunuldu

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında hazineye devredilen hastane, göz merkezi olarak vatandaşın hizmetine sunuldu.

Şanlıurfa Kamu Hastaneler Birliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, daha önce FETÖ'ye ait olan ancak 15 Temmuz darbe girişiminin ardından İl Sağlık Müdürlüğüne devredilen 3 katlı binada tadilat çalışması yapıldı.

Kısa sürede tamamlanan tadilatın ardından bina, teknolojik cihazlarla donatılarak halkın hizmetinde kullanılabilecek bir hizmet binasına dönüştürüldü.

İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde faaliyete geçirilen bina Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Merkezi olarak hizmet vermeye başladı.

Merkezde daha önce kentte yapılamayan Excimer Lazer (gözlükten kurtulma) ve OCT (Optik Koherens Tomografi) gibi bazı yeni tedavilerin de uygulanabileceği bildirildi.

AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü