FETÖ'nün "hakim ve savcı çalışma evleri"ne yönelik soruşturma

Tokat'ta yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 10 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı- Meslekten ihraç edilen hakim ve savcılar ile avukatlardan oluşan zanlıların etkin pişmanlıktan yararlanarak itirafçı oldukları belirtildi

TOKAT (AA) - Tokat'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) "hakim ve savcı çalışma evleri"ne yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 10 kişi adli kontrol şartıyla salıverildi.

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan, meslekten ihraç edilen hakim ve savcılar ile avukatlardan oluşan 10 zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlılar, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 10 zanlının etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak itirafçı oldukları öğrenildi.


AA

Gündem Haberleri

KARDEŞİMİZ İÇİN GELDİK
Katar’da mahsur kalan sporcular Türkiye’ye dönmek üzere uğurlandı
Hava sahaları kapandı, tahliyede yeni rota Umman oldu
Sahurda tahanlı pide ve simit kuyruğu
Kadın Kamu Çalışanlarına 4 Gün Mesai Talebi