FETÖ'nün el konulan okuluna şehidin ismi verildi

Zonguldak’ta, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında el konulan okula, 15 Temmuz’da darbeye karşı koymak için gittiği İstanbul Çengelköy'de şehit edilen Gökhan Esen'in adı verildi

ZONGULDAK (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında el konulan Fatih Koleji'ne, darbeye karşı koymak için sokağa çıkan ve bu sırada şehit edilen Gökhan Esen'in adı verildi.

Geçen dönem eğitime başlayan ve 9 Nisan’da FETÖ/PDY ile irtibatı tespit edilerek el konulmasının ardından Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilen okul, alınan kararla Fen ve Sosyal Bilimler Programlı Proje Anadolu İmam Hatip Okulu olarak hizmet verecek.

Okula, 15 Temmuz’da İstanbul Çengelköy'de darbeye karşı koymak için sokağa çıkan ve şehit edilen Gökhan Esen'in adı verildi.

Binaya, "Şehit Gökhan Esen Anadolu İmam Hatip Lisesi (Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu) eğitime devam edecektir' yazısının asıldığı görüldü.

Okula öğrenci kayıtlarının da yarın başlayacağı bildirildi.


AA

Gündem Haberleri

Erol Köse’nin cenazesini kızı Dijan aldı
Meralar Gidiyor, Köylü Direniyor: Cezaevine Sert Tepki
DÜŞME ANI VE BIRAKTIĞI NOT ORTAYA ÇIKTI
BAYRAM TRAFİĞİNDE UMUT VEREN TABLO
ASELSAN şehitlerine veda