FETÖ'nün darbe girşimi

Giresun'da, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında bir savcı ile bir kurmay yüzbaşı gözaltına alındı

GİRESUN (AA) - Giresun'da, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında bir savcı ile bir kurmay yüzbaşı gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan Bulancak ilçesinde bir kurmay yüzbaşı ile Giresun Adliyesinde görevli bir savcı, sağlık raporlarının alınmasının ardından Giresun Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Zanlıların emniyetteki sorgularının devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan, Tirebolu ilçesinde gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği adli mercilerce adli kontrol şartıyla serbest bırakılan bir hakim ile 2 savcının mahkeme tarafından salıverilmesi kararına Tirebolu Cumhuriyet Savcılığı tarafından itiraz edildiği öğrenildi.

Savcılığın, mahkeme tarafından serbest bırakılan hakim ve savcıların tutuklama istemini yinelediği bildirildi.

AA

Gündem Haberleri

Konyalılar Erzurum'a sahip çıktı
Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar