FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Denizli'de 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda bir araya gelen vatandaşlar, "demokrasi nöbeti"ni sürdürüyor

DENİZLİ (AA) - Denizli’de, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine tepki amacıyla başlatılan "demokrasi nöbeti" devam ediyor.

Sivil toplum kuruluşlarının öncülüğünde 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda bir araya gelen vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla darbe girişimine tepki gösterdi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümeti destekleyen slogan attı.

Öğretmenleri ile "demokrasi nöbeti"ne katılan Yeni Nesil Anaokulu öğrencileri, Kuran-ı Kerim ve ilahiler okudu, dua etti. Öğrencilerin, 15 Temmuz akşamı yaşadıkları ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yazdıkları şiirleri okunması ilgiyle izlendi.

Anaokulu öğrencileri, ailelerinin verdiği harçlıkları, şehit aileleri ve gaziler için yardım kutusuna attı.

Mehter takımının marşları ile coşan katılımcılar, gecenin ilerleyen saatinde şehitler için okunan Kuran-ı Kerim'i dinleyip dua etti.

Belediyelerle çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından meydandakilere yiyecek ve içecek ikram edildi.

AA

Gündem Haberleri

Dilan Polat'a sosyal medya yasağı
Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS
Süresiz nafaka kararı en çok onlara yaradı! Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Serdar Ortaç kurtuldu
Reha Muhtar son yolculuğuna uğurlandı