FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Uşak'ta, 15 Temmuz Şehitleri Meydanı'nda toplanan yüzlerce vatandaş, demokrasi nöbetini sürdürüyor

UŞAK (AA) - Uşak'ta,15 Temmuz Şehitleri Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine karşı demokrasi nöbetini sürdürdü.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın da katılımıyla belediye binası önünde toplanan vatandaşlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla mehteran takımı eşliğinde İsmet Paşa Caddesi'ni kullanarak kent meydanına yürüdü.

Uşaklılar, slogan ve dualarla FETÖ'nün darbe girişimini protesto etti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyen sloganlar attı.

Belediye Başkanı Cahan, 25 gecedir meydanları bırakmadıklarını belirterek, "Bundan sonra da nöbet yerlerimizi boş bırakmayacağız. 15 Temmuz akşamı olduğu gibi, söz konusu vatan ise bu vatana sahip çıkacağız." dedi.

AA

Gündem Haberleri

Köprü ve Otoyollara 30 Yıllık Özelleştirme
Ruhi Çenet’ten Gündem Olan Hasidik Yahudiler Belgeseli Açıklaması
Kayseri'de Ezber Bozan Lezzet: Pastırmanın Turşusunu Yaptılar!
Rutubet Nedeniyle Sıvalar Döküldü, Tarih Gün Yüzüne Çıktı
KONYA SINAVI GEÇTİ Mİ?