FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Kocaeli'de, darbe girişiminin ardından başlatılan "demokrasi nöbeti", binlerce vatandaşın katılımıyla sürüyor

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan "demokrasi nöbeti", binlerce vatandaşın katılımıyla sürüyor.

Ellerinde Türk bayraklarıyla İzmit ilçesindeki Perşembe Pazarı alanında toplanan ve FETÖ aleyhine slogan atan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümete desteklerini dile getirdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, FETÖ'nün darbe girişimini engellemeye çalışırken şehit olan güvenlik güçleri ve siviller için dua edildi, Kur'an-ı Kerim okundu.

Programda, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve diğer protokol üyeleri vatandaşları selamladı.

İzmit ve Kartepe Belediyeleri tarafından alanda kurulan çadırlarda yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu.

AA

Gündem Haberleri

Köprü ve Otoyollara 30 Yıllık Özelleştirme
Ruhi Çenet’ten Gündem Olan Hasidik Yahudiler Belgeseli Açıklaması
Kayseri'de Ezber Bozan Lezzet: Pastırmanın Turşusunu Yaptılar!
Rutubet Nedeniyle Sıvalar Döküldü, Tarih Gün Yüzüne Çıktı
KONYA SINAVI GEÇTİ Mİ?