FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Beypazarı ilçesindeki "demokrasi nöbeti" sürüyor

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı gösteriler 23'üncü gününde de devam etti.

Beypazarı Atatürk Parkı'nda bir araya gelen ilçe sakinleri, darbe girişimine karşı tepkilerini dile getirdi.

Programda, olayların yaşandığı gece şehit düşenler için Kur'an okundu, dualar edildi.

AK Parti İlçe Başkanvekili Yaşar Hız, burada yaptığı konuşmada, darbe girişiminin ardından halkın, "demokrasi nöbetlerini" aksatmadan tutuğunu söyledi.

Hız, "Ankara Kızılay Meydanı'ndaki nöbetlere de katılıyoruz. Orada belediyemizin ikramları oluyor. Her iki meydandaki nöbetleri halkımızla tutuyoruz. Demokrasi nöbetlerinde bizleri yalnız bırakmayan Beypazarı halkına teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Atatürk Parkı'ndaki "demokrasi nöbeti"ne katılan vatandaşlardan Doğan Ünal, 15 Temmuz'dan bu yana her akşam meydanlarda olduğunu ifade ederek, "Ülkemizin huzurunu bozmaya yeltendiler ama muvaffak olamadılar. Mevlam onlara fırsat vermedi." dedi.

AA

Gündem Haberleri

Cemil Tugay AK Parti ve MHP Teşkilatlarıyla Buluştu
40 Yıl Sonra Toprakla Buluştu: Kızılcahamam'da Tarihi Tarım Hamlesi
BU MESAJA SAKIN TIKLAMAYIN
Tarihi Yarımada semalarında çift gökkuşağı sürprizi
EVLERE ÇELİK KASA ŞARTI GELİYOR