FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Sivas'ın Divriği ilçesinde "Cumhuriyet ve Demokrasi Şöleni" düzenlendi

SİVAS (AA) - Divriği ilçesinde FETÖ'nün darbe girişimine tepki amacıyla "Cumhuriyet ve Demokrasi Şöleni" gerçekleştirildi.

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından 15 Temmuz'dan beri meydanları terk etmeyen Divriğililer, CHP İlçe Teşkilatı'nın "Cumhuriyet ve Demokrasi İçin Buluşuyoruz" sloganıyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği şölende bir araya geldi.

Şölene, CHP Milletvekilleri Gürsel Tekin ve Ali Akyıldız, Divriği Belediye Başkanı Hakan Gök, CHP İl Başkanı Ulaş Karasu, AK Parti İlçe Başkanı Yasin Uyanık, CHP İlçe Başkanı Hüsamettin Kırkayak, MHP İlçe Başkanı Hasan Ali Korkmaz ve İşçi Parti İlçe Başkanı İrfan Sarpdağ da katıldı.

Şölende birlik ve beraberlik mesajı veren katılımcılar, dayanışmanın önemini vurguladı.

Meydandaki programın ardından milletvekilleri Tekin, Akyıldız ve ilçe başkanları, Divriği Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya'yı makamında ziyaret etti.

AA

Gündem Haberleri

Kızılay Çadırı Krizi: İBB Reddetmişti, Yeni Yer Tepki Çekti
Kıyılar Kamunun Kullanımına Açılıyor: Şezlong ve İşgal Baskısına Son
18 YAŞ ALTINA BEKLENEN CEZA GELDİ
POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!