FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Eskişehir'de vatandaşlar, FETÖ'nün darbe girişimine karşı "demokrasi nöbeti"ni sürdürüyor

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki amacıyla "demokrasi nöbeti"ne devam ediyor.

Vilayet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı'nı okudu. Ellerinde Türk bayraklarıyla FETÖ'nün darbe girişimini kınayan vatandaşlar, olaylarda hayatını kaybedenler için okunan Kur'an-ı Kerim'i dinleyip, dua etti.

Meydandaki binlerce vatandaşa, Türk Kızılayı, ilçe belediyeleri, çeşitli kurum ve kuruşlar tarafından da yiyecek ve içecek ikram edildi.

Vilayet Meydanı'ndaki "demokrasi nöbeti"nde vatandaşlar çalınan müzikler eşliğinde ellerinde bulunan Türk bayrakları ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümet lehinde slogan attılar.

AA

Gündem Haberleri

TUZ GÖLÜ YÜZDE 45 BÜYÜDÜ
Berberde Hayat Kurtaran Müdahale: Boğazına Erik Kaçan Müşteriyi Kurtardı
15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek
Afyonkarahisar’da NATO Zirvesi İçin 10 Günlük Yasak Kararı
700 DİRİ FAY NE ANLAMA GELİYOR?