FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Ardahan'da vatandaşlar, darbe girişimine tepkilerini sürdürüyor

ARDAHAN (AA) - Ardahan'da vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı demokrasi nöbetine devam ediyor.

Ardahan Belediyesi önünde toplanan vatandaşlar, terör örgütüne aleyhine slogan attı, birlik çağrısında bulundu. Türk bayraklarıyla FETÖ'nün darbe girişimini kınayan vatandaşlar, şehitler için okunan Kur'an-ı Kerim'i dinleyip dua etti.

Daha sonra Kongre Caddesi'nde yürüyen vatandaşlar, İl Emniyet Müdürlüğü önüne gelerek, İstiklal Marşı okuyup, darbe girişimine karşı duracaklarının sözünü verdi.

Belediye Başkanı Faruk Köksoy, yaptığı açıklamada, meydanları her gün dolduracaklarını belirterek, demokrasi nöbetine destek veren herkese teşekkür etti.

Demokrasi nöbetine Ardahan Valisi İbrahim Özefe, AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay ve diğer yetkililer de katıldı.

AA

Gündem Haberleri

POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!
TÜM FAALİYETLERİ DURDURULDU
'GELECEK'Tİ, 'YENİ' OLUYOR
Polis Akademisi Duyurdu: 2026 PMYO 3 Bin 250 Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı!