FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Suşehri ilçesinde vatandaşlar, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde toplanan vatandaşlar, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Vatandaşlar pankartlar ve Türk bayraklarıyla Hükümet Konağı önüne geldi. Alana gelen polis eşleri de vatandaşlara destek verdi.

Polis eşleri adına konuşan Özgür Seçen, vatan ve demokrasi uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Bu günlerde devlete sahip çıkılması gerektiğini ifade eden Seçen, şunları kaydetti:

"Bu demokrasi nöbetimizin zorlu günlerinde ayrışmayıp, bir bütün olarak, ülkemize devletimize sahip çıkma günüdür. Biz de ülkemizin şanlı Türk polisinin eşleri olarak, vatanın ve demokrasinin bölünmez bütünlüğünü sağlamak için eşlerimizle ant içtik ve nöbetteyiz. Bu şer güçlerinin ülkemizin huzur ve güvenliğini bozmak için yapmaya çalıştıkları kalkışma, bizleri asla yıldıramaz. Bizler, vatandaşına silah sıkan hiçbir güce boyun eğmeyeceğiz. Bu zorlu günlerde bu eşsiz vatana gönülden bağlı, vatan sevdalısı eşlerimize her zaman destek olduk, olmaya da devam edeceğiz."

AA

Gündem Haberleri

BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı
Ağır taşıtlar ve kuryelere kar yasağı