FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Şanlıurfa'da taksiciler, darbe girişimine tepki göstermek isteyen vatandaşları meydanlara ücretsiz taşıyor

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da taksiciler, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek isteyen vatandaşları meydanlara ücretsiz taşıyor.

Şanlıurfa Ticari Taksiler Derneği Başkanı Hasan Karadaş, AK Parti İl Başkanlığında gazetecilere yaptığı açıklamada, darbe girişiminin kabul edilemez olduğunu belirterek, bu girişimi kınadı.

15 Temmuz'daki darbe girişiminden itibaren toplanan vatandaşların tepkilerini sürdürdüklerini anımsatan Karadaş, araçlarına taktıkları Türk bayraklarıyla şehir turu yaptıklarını söyledi.

Vatandaşları toplanmaların olduğu meydanlara ücretsiz taşıdıklarını bildiren Karadaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz taksici esnafı olarak derneğimize bağlı tüm taksiciler ve Balıklıgöl taksi durağında halkımızı ücretsiz olarak taşıyoruz. Vatandaşları genelde AK Parti İl Başkanlığına ve Topçu Meydanı'na götürüyoruz. AK Parti'ye ve demokrasiye destek olmak isteyen tüm vatandaşlara ücretsiz taksi hizmeti veriyoruz. Gün demokrasiye destek olma ve demokratik kurumlarımıza sahip çıkma günüdür. Elimizden ne gelirse destek olmaya devam edeceğiz."

Taksi kullanarak meydana giden Hüseyin Yılmaz da ülkenin darbe girişimi karşısında seferber olduğunu ifade ederek, her esnafın Türkiye için elinden geleni yaptığını dile getirdi.

Öte yandan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait halk otobüsleri de vatandaşlara tüm hatlarda ücretsiz hizmet veriyor.

AA

Gündem Haberleri

Sahurda tahanlı pide ve simit kuyruğu
Kadın Kamu Çalışanlarına 4 Gün Mesai Talebi
İlginç sahur geleneği: Davul yerine “Pilava pilava”
PLAZA CAMLARINDAN GÖRÜNEN KIYAMET
SALDIRILARI DURDURUN