FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturmalar

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan Turgut Özal Üniversitesinde görevli, aralarında öğretim üyesi ve araştırma görevlilerinin de olduğu 6 kişi tutuklandı

ANKARA (AA) - Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturması kapsamında gözaltına alınan Turgut Özal Üniversitesinde görevli, aralarında öğretim üyesi ve araştırma görevlilerinin de olduğu 7 kişiden 6'sı tutuklandı.

Polisler tarafından gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye getirildi. Cumhuriyet savcılarına ifade veren 7 şüpheli, tutuklanmaları talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Aralarında öğretim üyesi ve araştırma görevlilerinin de bulunduğu 6 zanlı tutuklanırken, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AA

Gündem Haberleri

Konya’da Kamu Personeline Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi
Hac kurasında ismi çıkan hacı adayları sevinçten gözyaşlarını tutamadı
Dar Sokaktaki Kirişe Araçlar Çarpmasın Diye Reflektörlü Çözüm
Adalet Bakanlığından Rojin Kabaiş Açıklaması: DNA İncelemesi Yapıldı
DOA ARTIK DAHA KOLAY