FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

Sakarya'da yürütülen soruşturma kapsamında daha önce İstanbul'da tutuklanan örgütün sözde "Rusya İmamı" Ali Sami Yıldırım'ın eşinin de aralarında bulunduğu 5 şüpheli adliyeye sevk edildi

SAKARYA (AA) - Sakarya'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Akıncı Üssü'nde gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Adil Öksüz'ün, daha önce İstanbul'da tutuklanan kayınbiraderi örgütün sözde "Rusya İmamı" Ali Sami Yıldırım'ın eşinin de aralarında bulunduğu 5 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 5 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler arasında Adil Öksüz'ün daha önce tutuklanan kayınbiraderi ve örgütün sözde "Rusya İmamı" Ali Sami Yıldırım'ın eşi Melike Yıldırım da bulunuyor.

Örgütün sözde "Rusya imamı" Ali Sami Yıldırım, İstanbul Üsküdar'da Öksüz'ün saklanıp kaçmasına yardımcı olduğu iddiasıyla gözaltına alınmış ve 9 Ağustos'da tutuklanmıştı.

AA

Gündem Haberleri

Burhanettin Duran'dan Küresel Kriz ve Medya Açıklaması
Dizisi final yaptı sinemada 4 filmi gösterildi tartışması bitmedi
Diyanet'ten Sosyal Medya Uyarısı: Ölçülü Olun
Turgut Özal'ı Taşıyan O Ambulans Yıllar Sonra Koleksiyonda Çıktı
DUVARA FOTOĞRAFLI 'İŞEME' İNTİKAMI