FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

Samsun merkezli 10 ilde düzenlenen operasyonda örgüte finansal destek sağladıkları iddiasıyla gözaltına alınan, aralarında öğretmenlerin de bulunduğu 45 şüpheliden 8'i tutuklandı

SAMSUN (AA) - Samsun merkezli 10 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 45 şöpheliden 8'i tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, örgüte finansal destek sağladıkları iddiasıyla gözaltına alınan, aralarında öğretmenlerin ve kapatılan Feza Okulları çalışanlarının da bulunduğu 12'si kadın 45 kişi, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan Y.B, S.A.U, Ü.K, R.D, M.T, H.S, D.K. ve A.M, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Diğer zanlılar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


AA

Gündem Haberleri

Aleyna Kalaycıoğlu Hakkındaki O İddialar Yalan Çıktı! İşte Son Durumu
Galata Kulesi davasında mahkemeden İBB’ye ret kararı
Sözünü tuttu 1000 lahmacun dağıttı
İslam Dinine Hakaret Edenler Hakkında Suç Duyurusu
İncirlik Üssü'nde Siren Sesleri Paniğe Yol Açtı: MSB'den İlk Açıklama Geldi