FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

Adliyeye sevk edilen emniyet mensupları ile sivil memurlardan oluşan 30 şüpheliden 3'ü tutuklandı

SAMSUN (AA) - Samsun ve ilçelerinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen emniyet mensupları ile sivil memurlardan oluşan 30 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi Müdürlüğünde görevli 90 polisin katılımıyla Atakum, Canik, İlkadım, Bafra, Kavak, Vezirköprü, Çarşamba, Terme ve Havza ilçelerinde gerçekleştirilen operasyon kapsamında gözaltına alınan 5 komiser, 3'ü kadın 10 komiser yardımcısı, 2 başpolis, 12 polis ve 1 sivil memur, emniyetteki işlemlerini ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan polis memurları İbrahim Ethem H, Kenan P. ve Mehmet A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, diğerleri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


AA

Gündem Haberleri

Avrupa’nın en iyi spor şehri seçildi
Bolvadin esnafı için büyük müjde
Palamut geri döndü, Marmara ve Karadeniz yeniden palamutla doluyor
MSB’den Terörle Mücadele, Hudut Güvenliği ve Savunma Sanayii Açıklaması
250 Milyon Avroluk AVM’nin Dibindeki Yol Patates Tarlasına Döndü