FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

Gözaltına alınan aralarında emekli birinci sınıf emniyet müdürlerinin de bulunduğu 5 kişiden 4'ü tutuklandı

SAMSUN (AA) - Samsun'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen, aralarında birinci sınıf emniyet müdürlerinin de bulunduğu 5 kişiden 4'ü tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden birinci sınıf emniyet müdürleri Yusuf D. ve İsmail A. ile kapatılan polis akademisi öğrencileri Muhammet Sait D. ve Bilal Said Ç. tutuklandı. Polis akademisi mezunu Murat D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince Samsun merkez ile Bafra, Terme ve Ayvacık ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, ByLock kullandıkları öne sürülen 5 kişi gözaltına alınmıştı.

AA

Gündem Haberleri

HSK, Antalya’daki yeni bölge mahkemesi sonrası görev alanlarını yeniledi
İki arkadaş denize girdi, izleyenler üşüdü
İstanbul'un Yeni Dev Yapısı Yükseliyor: Sazlıdere Köprüsü'nde Sona Doğru
TBMM’deki taciz iddiaları için Bakanlık devrede: Destek başlatıldı
ANNELERİ BIRAKIP ÇIKTI