FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

Samsun'da aralarında emekli birinci sınıf emniyet müdürlerinin de bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı

SAMSUN (AA) - Samsun'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında aralarında birinci sınıf emniyet müdürlerinin de bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince Samsun merkez ile Bafra, Terme ve Ayvacık ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda ByLock kullandıkları öne sürülen ve bir süre önce emekli edilen birinci sınıf emniyet müdürleri Yusuf D. ve İsmail A. ile kapatılan polis akademisi öğrencileri Muhammet Sait D, Bilal Said Ç. ve polis akademisi mezunu Murat D. gözaltına alındı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu arada şüphelilerden Muhammet Sait D'nin, polis akademisi kapandıktan sonra özel bir üniversitede hukuk fakültesine geçiş yaptığı öğrenildi.

AA

Gündem Haberleri

HSK, Antalya’daki yeni bölge mahkemesi sonrası görev alanlarını yeniledi
İki arkadaş denize girdi, izleyenler üşüdü
İstanbul'un Yeni Dev Yapısı Yükseliyor: Sazlıdere Köprüsü'nde Sona Doğru
TBMM’deki taciz iddiaları için Bakanlık devrede: Destek başlatıldı
ANNELERİ BIRAKIP ÇIKTI