FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

Uluslararası Antalya Üniversitesinde gözaltına alınan, aralarında akademisyenlerin de olduğu 40 şüpheliden 21'i tutuklandı

ANTALYA (AA) - Antalya'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Uluslararası Antalya Üniversitesinde gözaltına alınan ve aralarında akademisyenlerin de bulunduğu 40 kişiden 21'i tutuklandı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturmaya ilişkin İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Uluslararası Antalya Üniversitesinde gözaltına alınan 40 şüpheli, ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Aralarında akademisyenlerin de bulunduğu zanlılardan 21'i tutuklandı. 4 kişi savcılık talimatıyla salıverilirken, 15 zanlı ise adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

AA

Gündem Haberleri

HSK, Antalya’daki yeni bölge mahkemesi sonrası görev alanlarını yeniledi
İki arkadaş denize girdi, izleyenler üşüdü
İstanbul'un Yeni Dev Yapısı Yükseliyor: Sazlıdere Köprüsü'nde Sona Doğru
TBMM’deki taciz iddiaları için Bakanlık devrede: Destek başlatıldı
ANNELERİ BIRAKIP ÇIKTI