FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

Adliyeye sevk edilen aralarında doktor, diş hekimi ve eczacının bulunduğu 25 şüpheliden 6'sı tutuklandı

ADANA(AA) - Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Adana merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda adliyeye sevk edilen aralarında doktor, diş hekimi ve eczacının bulunduğu 25 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, 29 Eylül'de Adana, Şanlıurfa, Mersin ve Kilis'te 32 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Adana Sağlık Mensupları Derneği (SAMEDER) ve Küresel Doktorlar Derneğine üye doktor, diş hekimi ve eczacı 25 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 9'u soruşturmayı yürüten savcılıkça serbest bırakıldı.

Nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüphelilerden D.E, H.K, S.A, İ.S.İ, Y.Ç. ve T.Ö. tutuklanırken, Y.A, M.Ö, S.K, M.F.Y, G.Ö, B.B, D.A.A, U.G, A.T. ve N.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AA

Gündem Haberleri

Adalet Bakanı Gürlek’in Bilgilerini Sızdıran Tapu Teknikeri Gözaltında
YENİDOĞAN ÇETESİ DAVASINDA FLAŞ GELİŞME
BÖYLE BİR ÇAĞDAYIZ
Erol Köse’nin cenazesini kızı Dijan aldı
Meralar Gidiyor, Köylü Direniyor: Cezaevine Sert Tepki