FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

Sakarya'da adliyeye sevk edilen 15'i öğretmen 17 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

SAKARYA (AA) - Sakarya'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 15'i öğretmen 17 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesindeki İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubeleri ekiplerince yapılan operasyonlarda daha önce gözaltına alınan, aralarında polis, akademisyen, öğretmen, iş adamı ve memurların da bulunduğu 39 şüpheliden adliyeye sevk edilen 17'sinin savcılık işlemleri tamamlandı.

Mahkemeye çıkarılan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda görev yapan 15 öğretmen ve kapatılan Cihan Medya'da görevli 2 gazete dağıtıcısı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AA

Gündem Haberleri

Kara Ocak Şehitleri Anıldı
BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı