FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

Kütahya'da jandarma ekipleri, toprak altına gömüldüğü öne sürülen FETÖ'ye ait silahları ve paraları aradı - FETÖ ile ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı

KÜTAHYA (AA) - Kütahya'nın Emet ilçesinde, jandarma ekipleri Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şüphelilerinin gömdüğü iddia edilen silahları ve paraları bulmak için kazı çalışması yaptı.

Alınan bilgiye göre, FETÖ'nün darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında, Samsun'da aranan 5 kişinin Dereli kaplıcalarındaki bir apart otelde kaldığı ihbarını alan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, söz konusu adrese operasyon düzenledi.

Operasyonda, zanlıların kaldıkları odada yapılan aramada, 1 adet ruhsatsız tabanca bulundu.

Zanlıların otelin yakınındaki ormanlık alana silah ve para gömdükleri iddiaları üzerine, iş makineleriyle bölgede kazı çalışmaları yapıldı.

Kazıda herhangi bir bulguya rastlanmazken, FETÖ şüphelisi 5 kişi gözaltına alınarak sorgulanmak üzere Emet İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

AA

Gündem Haberleri

Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü
7 yeni lezzet ve Hatay Sarısı İpeği tescillendi
Bakanlıklarda personel hareketliliği: Yeni atamalar açıklandı