FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

Görevden uzaklaştırılan Denizli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Altın, bakanlık tarafından göreve iade edildi

DENİZLİ (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında, görevinden uzaklaştırılan Denizli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın göreve iade edildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Denizli’de yürütülen soruşturma çerçevesinde 21 Temmuz'da görevinden uzaklaştırılan Altın'ın göreve iade edilmesine karar verdi.

Altın'ın, yeni görevlendirmeyle Ankara’da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapacağı öğrenildi.

Görevine dönmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Altın, "Sıkıntılı ve zor bir süreçti. Devletimizin çeşitli birimlerinde tedbir amaçlı geniş incelemeler başlatıldı. Doğruların gün yüzüne çıkacağından asla şüphe etmedim. Allah'a şükür bundan aklanarak, görevime iade edildim. Bundan sonra görevimi Ankara'da bakanlığımızda sürdüreceğim." dedi.

AA

Gündem Haberleri

Ukrayna’nın vurduğu dev tanker İstanbul Boğazı’ndan geçirildi
Beyaz Et Sektöründe Dev Operasyon: 13 Şirkete Kayyum Atandı
"VATANDAŞIN CEBİNE GÖZ DİKENLER"
Mihrimah Sultan Camii'nde Büyüleyici An! Minare ve Hilal Aynı Karede
Resmi Gazete Kararları: Danıştay ve Yargıtay’a Yeni Üyeler Atandı