FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde, kapatılan Gül Eğitim Kültür ve Çevre Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin gözaltına alınan 15 üyesinden 7'si tutuklandı

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 15 kişiden 7'si tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, kapatılan Gül Eğitim Kültür ve Çevre Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin 15 üyesi, İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Kerem Aydın, Sinan Şaşmaz, Salih Taşkıran, Bünyamin Demir, Ali Kök, Evren Üstün ve Mustafa Kıral tutuklandı, diğer zanlılar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


AA

Gündem Haberleri

KAHVEHANE MÜDAVİMLERİNE YARGITAY’DAN KÖTÜ HABER
AFRİKA'NIN BELALISI TÜRKİYE'YE GÖRÜNTÜLENDİ
Bir günde 10 bin yolcu! Türkiye'nin en yeni metrosu
SOSYAL MEDYANIN YENİ FENOMENİ
Haluk Levent’e Karşılıksız Çek Cezası: 70 Milyon TL