FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

Gözaltına alınan 30 öğretmenden 8'i daha adliyeye sevk edildi

EDİRNE (AA) - Edirne'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 30 öğretmenden 8'i daha adliyeye sevk edildi.

Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan öğretmenlerden bazılarının emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirilen 8 zanlı, daha sonra adliyeye gönderildi. Gözaltında bulunan 14 öğretmenin emniyette işlemleri sürüyor.

Bu arada dün adliyeye sevk edilen 8 öğretmenden 5'i savcılıktaki işlemlerinin ardından, 3'ü ise nöbetçi sulh ceza hakimliğince serbest bırakılmıştı.

AA

Gündem Haberleri

Trump Benim Babam Diyen Ankaralı Kadın DNA Testi İstiyor
Kamu Kreşlerinde Yeni Dönem: Standartlar Belirlendi
AYAKTA UYUYORMUŞUZ
KONYA SAKİN
TUZ GÖLÜ YÜZDE 45 BÜYÜDÜ