FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden darbe girişimini övücü ve Cumhurbaşkanına hakaret eden paylaşımlarda bulunan 2 kişi gözaltına alındı

KIRKLARELİ (AA) - Lüleburgaz ilçesinde sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden darbe girişimini övücü ve Cumhurbaşkanına hakaret eden paylaşımlarda bulunan 2 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Lüleburgaz Emniyet Müdürlüğü ekipleri, E.G. ile FY'nin sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden darbe girişimini övücü ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içeren paylaşımda bulunduğunu tespit etti.

Düzenlenen operasyonda E.G. ile F.Y. gözaltına alınarak ev ve iş yerlerinde arama yapıldı. Aramalarda bazı belgelere ve bilgisayarlara el konuldu.

Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

AA

Gündem Haberleri

Seyahatsever Projesi'yle 628 Bin Genç Türkiye'yi Gezdi
Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek