FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

Kütahya'da 2 kişi tutuklandı

KÜTAHYA (AA) - Kütahya'nın Emet ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında iş adamları ve mühendislerin de bulunduğu 10 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, soruşturma çerçevesinde çeşitli adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, aralarında örgüte finansman sağlayan iş adamları ve Etibor İşletmelerinde bir süre önce açığa alınan mühendislerin de bulunduğu 10 kişi yakalandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan mühendisler Samet Benli ve Murat Tanrıverdi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 8 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AA

Gündem Haberleri

Dilovası tek çatı altında toplanıyor
ESKİ MİLLETVEKİLİNE ŞOK GÖZALTI
Kurtlar Vadisi’nin Efsane Yalısı Satışta: 170 Milyon TL!
Mart ayında kış geri dönüyor: O illerde kar ve sis etkili olacak!
TÜRK PETROL TANKERİNE İHA SALDIRISI