FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

Edirne'de soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı

EDİRNE (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, soruşturma kapsamında Edirne Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce gözaltına alınan, aralarında esnaf ve memurların bulunduğu 6 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Şahin Özer, Yusuf Özalp, Bekir Canatan, Şaban Kadir Çelik, çıkarıldıkları mahkemece "terör örgütüne üyelik" suçundan tutuklandı. 2 kişi ise serbest kaldı.

Bu arada Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 5 akademisyen ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AA

Gündem Haberleri

MEKKE'YE İHA SALDIRISI
Gizemli sesin peşine düştü, tabelayı sökünce yavru kedi çıktı
Elektrikli çöp kamyonu test edildi
İMAM HATİPLERİN KURULUŞ HİKAYESİ
Uçurtmalar Gazzeli çocuklar için gökyüzüne yükseldi