FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

Çankırı Karatekin Üniversitesinde 6 kişinin daha görevden uzaklaştırılmasıyla açığa alınanların sayısı 35'e çıktı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Karatekin Üniversitesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında açığa alınanların sayısı 35'e yükseldi.

Üniversiteden yapılan açıklamada, 15 Temmuz FETÖ'nün darbe girişiminin ardından oluşturulan soruşturma komisyonu tarafından inceleme, araştırma ve soruşturma süreçlerinin hukuka uygun şekilde sürdüğü belirtildi.

Açıklamada, bu kapsamda üniversite bünyesinde görev yapan 6 akademisyen hakkında daha görevden uzaklaştırma tedbiri uygulandığı kaydedildi.

Üniversite yönetimi tarafından daha önce 21'i akademik personel olmak üzere 29 kişi açığa alınmıştı.

AA

Gündem Haberleri

Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS
Süresiz nafaka kararı en çok onlara yaradı! Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Serdar Ortaç kurtuldu
Reha Muhtar son yolculuğuna uğurlandı
Oğluna saldıran köpeği vurmuştu, ilk kez konuştu