FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

Adıyaman Belediyesinde 16 kişi görevden uzaklaştırıldı

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Adıyaman Belediyesinde görev yapan 16 memur açığa alındı.

Alınan bilgiye göre, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, Adıyaman Belediyesi bünyesinde kurulan inceleme kurulunca yapılan çalışma sonucunda, 16 memur görevden uzaklaştırıldı.

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, açığa alınan belediye çalışanlarıyla ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Bugün FETÖ soruşturması kapsamında, Adıyaman Belediyesinin bazı çalışanlarını açığa aldık. Bu arkadaşlarımızı hemen örgüt üyesi olarak damgalamak yanlış olur. Bizim görevimiz, en küçük bulgu olanlar da dahil olmak üzere haklarında soruşturma başlatmaktır. Takdir, üst komisyon ve bakanlıktadır. Belki bunlardan birçoğu görevlerine geri dönecektir. Soruşturma kapsamında olmayanlar hakkında da elinde ciddi bilgi ve belge bulunanlar varsa bana özel mesaj atabilir ama şahsi meselelerimizi bu konuya alet yapmayalım."


AA

Gündem Haberleri

Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS
Süresiz nafaka kararı en çok onlara yaradı! Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Serdar Ortaç kurtuldu
Reha Muhtar son yolculuğuna uğurlandı
Oğluna saldıran köpeği vurmuştu, ilk kez konuştu