FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

Karabük'te 5 kişi tutuklandı, aralarında daha önce açığa alınan Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısının da bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı

KARABÜK (AA) - Karabük'te, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 5 şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, darbe girişimine yönelik soruşturmada gözaltına alınan avukat Ufuk Nalbant, öğretmenler İbrahim Gündoğdu ve Zafer Akıncı, özel dershane çalışanı Erkan Coşkun ve Kadriye Sarıkaya adliyeye sevk edildi.

Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Öte yandan, daha önce yine FETÖ soruşturması kapsamında görevden uzaklaştırılan Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı D.M.D. ile öğretmen F.K, esnaf A.A, M.Y.M ve A.G, kapatılan özel bir okulun müdürü H.U. ve eğitim kurumu personeli H.S. gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

AA

Gündem Haberleri

HSK, Antalya’daki yeni bölge mahkemesi sonrası görev alanlarını yeniledi
İki arkadaş denize girdi, izleyenler üşüdü
İstanbul'un Yeni Dev Yapısı Yükseliyor: Sazlıdere Köprüsü'nde Sona Doğru
TBMM’deki taciz iddiaları için Bakanlık devrede: Destek başlatıldı
ANNELERİ BIRAKIP ÇIKTI