FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

Diyarbakır'da soruşturma kapsamında, aralarında asker, polis, gazeteci ve adliye personelinin de bulunduğu 46 kişiden 22'si tutuklandı

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, aralarında asker, polis, gazeteci ve adliye personelinin de bulunduğu 46 kişiden 22'si tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan 46 kişi emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılıktaki sorgularının ardından tutuklanmaları talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılan ve aralarında asker, polis, gazeteci ve adliye personelinin de bulunduğu 46 zanlıdan 22'si tutuklandı, geri kalan 24 kişi ise adli kontrol hükümlerince serbest bırakıldı.

AA

Gündem Haberleri

Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü
7 yeni lezzet ve Hatay Sarısı İpeği tescillendi
Bakanlıklarda personel hareketliliği: Yeni atamalar açıklandı