FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

Düzce, Bartın ve Zonguldak'ta gözaltına alınan 20'si zabıt katibi, 3'ü mübaşir, 2'si teknisyen olmak üzere 25 adli personel tutuklandı

DÜZCE (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında Düzce merkezli üç ilde yapılan operasyonda gözaltına alınan 25 adli personel tutuklandı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında FETÖ ile bağlantısı olduğu tespit edilen A.T, S.G, R.D, Y.S.K, R.D, Y.K, F.K, İ.D, İ.Ş, S.A, E.D, A.A, Ü.A, M.G, M.K, H.Y, F.B, M.A.A, Y.B, U.B, C.K, Ş.A, F.T, Y.K. ve M.S.Y'nin savcılıktaki sorguları tamamlandı.

Çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanan 20'si zabıt katibi, 3'ü mübaşir, 2'si teknisyen 25 şüpheli, daha sonra cezaevine götürüldü.

FETÖ ile bağlantısı olduğu tespit edilen 25 kişi, Düzce, Bartın ve Zonguldak'ta polis ekiplerince yapılan operasyonda gözaltına alınmıştı. Adreslerinde yapılan aramalarda bazı belge ve dokümanlara el konulan bu kişiler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti.

AA

Gündem Haberleri

HSK, Antalya’daki yeni bölge mahkemesi sonrası görev alanlarını yeniledi
İki arkadaş denize girdi, izleyenler üşüdü
İstanbul'un Yeni Dev Yapısı Yükseliyor: Sazlıdere Köprüsü'nde Sona Doğru
TBMM’deki taciz iddiaları için Bakanlık devrede: Destek başlatıldı
ANNELERİ BIRAKIP ÇIKTI