FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

Samsun'da yürütülen soruşturma kapsamında açığa alınan Terme Kaymakamı İlyas Gün, gözaltına alındı

SAMSUN (AA) - Samsun'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında açığa alınan Terme Kaymakamı İlyas Gün gözaltına alındı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında açığa alınan Terme Kaymakamı İlyas Gün'ün evinde ve makamında arama yaptı. Aramada çok sayıda dosya ve belgeye el konuldu.
İlyas Gün, yapılan aramanın ardından gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen Gün, daha sonra Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Kaymakam İlyas Gün'ün, FETÖ'nün darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesi meydanda toplanan kalabalığa İstiklal Marşı okutarak evlerine gönderdiği iddia edilmişti.

AA

Gündem Haberleri

Ruhsatlı Silahlara Çelik Kasa Zorunluluğu Geliyor
Aile danışmanlığı merkezlerine ilişkin yeni düzenleme Resmi Gazete’de
Cemil Tugay AK Parti ve MHP Teşkilatlarıyla Buluştu
40 Yıl Sonra Toprakla Buluştu: Kızılcahamam'da Tarihi Tarım Hamlesi
BU MESAJA SAKIN TIKLAMAYIN