FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

Kahramanmaraş'ta gözaltına alınan adliye ve ceza infaz kurumlarında görevli 11 kişiden, 8'i tutuklandı

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ta, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, gözaltına alınan 11 kişiden, 8'i tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla adliye ve ceza infaz kurumlarında görevli kişilere yönelik operasyon düzenledi.

Gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilen zanlılardan 8'i işlemlerin ardından, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı, 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


AA

Gündem Haberleri

Mehmet Akif Ersoy Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevinden uzaklaştırıldı
DEVLETTEN İŞVERENE BÜYÜK DESTEK
Marmara’da kirlilik yeniden görüntülendi: İSKİ deşarjı tepki çekti
Türkiye ile Azerbaycan arasında akademik işbirliği güçleniyor
Yapay zekâ ile ses klonlama dolandırıcılığı Türkiye’de artıyor