FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

Kahramanmaraş'ta gözaltına alınan 21 kişiden 1'i tutuklandı

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ta, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 21 kişiden 1'i tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla adliye ve ceza infaz kurumlarında görevli kişilere yönelik operasyon düzenledi.

Operasyonda, aralarında adliye çalışanları ile infaz koruma memurları ve zabıt katiplerinin de bulunduğu 21 kişi gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen kişilerden 1'i tutuklandı, 9 kişi adli kontrol şartıyla 11 kişi ise ise savcılık tarafından serbest bırakıldı.

AA

Gündem Haberleri

Mehmet Akif Ersoy Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevinden uzaklaştırıldı
DEVLETTEN İŞVERENE BÜYÜK DESTEK
Marmara’da kirlilik yeniden görüntülendi: İSKİ deşarjı tepki çekti
Türkiye ile Azerbaycan arasında akademik işbirliği güçleniyor
Yapay zekâ ile ses klonlama dolandırıcılığı Türkiye’de artıyor