FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

Çorlu'da kapatılan eğitim kurumunun mührünü kırıp delil karartmak isteyen 3 kişi tutuklandı

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında kapatılan eğitim kurumunun mührünü kırarak içeri giren ve delil karartmaya çalışan 3 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, ilçede kapatılan bir eğitim kurumunun mührünün kırıldığını ve binanın içine girildiğini fark etti.

Ekipler, mührü kırarak gece yarısı eğitim kurumuna giren ve burada terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'e ait kitaplar ve bazı resmi evrakı başka yere götürdüğü iddiasıyla 3 kişiyi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.A, R.Ş. ve O.Ç, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AA

Gündem Haberleri

Kara Ocak Şehitleri Anıldı
BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı